Gratis fragt ved køb for 80 kr.

Hvorfor

Hvor ofte skal du skifte tandbørste eller elektrisk tandbørstehoved?

Mange tandlæger anbefaler, at du skifter din tandbørste. hver tredje måned, og Foreningen for amerikanske tandlæger (ADA) anbefaler, at du udskifter din tandbørste ca. hver tredje til fjerde måned, eller tidligere hvis børsterne er flossede.

Det skyldes, at uanset hvilken type tandbørste du bruger, kan dens børster blive flossede og slidte og miste deres effektivitet. Og klinisk forskning viser, at en ny tandbørste kan fjerne mere plak end en, der er slidt, hvilket sikrer, at din børste gør sit bedste for at hjælpe med at holde dine tænder sunde og rene.

Reducer plak på tænder og tandsten med op til 34%

Det kommer garanteret ikke som et chok for dig, hvis vi fortæller dig at et nyt tandbørstehoved er mere effektiv end et slidt og overbrugt, gammelt tandbørstehoved.

Men vidste du at en ny tandbørste rent faktisk reducerer plak og kan fjerne tandsten med op til 34%, i forhold til en gammel og brugt tandbørste. Du gør dine tænder og tandkød en kæmpe tjeneste, bare ved at skifte lidt oftere end du gør nu.

Dårlig ånde, bakterier i munden og plak på tænderne er nogle af de ting du måske oplever, som en ny tandbørste kan holde væk.